Full Potential Energy

Je hebt in je leven waarschijnlijk al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, schaduwwerk en veel innerlijk werk hebben nog weinig geheimen voor jou.

Je hebt boeken verslonden, cursussen gevolgd, gemediteerd en misschien wel al coachtrajecten gevolgd.
Hieruit heb je ongetwijfeld veel waardevolle inzichten en transformatie doorgemaakt.

Toch heb je het gevoel dat er iets ontbreekt.

Het fundament onder die persoonlijke ontwikkeling mist.
Je relatie kan beter, of als je geen relatie hebt,
hoe kun je dan dat op de beste manier aanpakken? Of
hoe kun je perfect 'heel' zijn in je eentje?

Wanneer je je seksuele energie kunt aanboren, als jij dat wilt en die kunt kunt transformeren naar meer energie, voor alles wat je wil bereiken in je leven, zodat jij écht jouw volle potentieel kan gaan leven, dan kun je putten uit die onuitputtelijke bron in jezelf.
Deze energie geeft je een voortdurend gevoel van overvloed.

Of je nu veel zin hebt in seks, of net zelden, in welke richting dan ook, als je last ondervind van jouw seksleven, van energietekort of -teveel en ongeacht je leeftijd: de kennis en technieken waarin ik je meeneem in dit Full Potential Energy traject leggen een stevig fundament onder je energie, welbevinden en verdere persoonlijke groei.

Je ontwikkelt je seksuele identiteit op een volledig nieuwe manier.
Dus ben je klaar om jouw fundament onder jouw persoonlijke ontwikkeling bouwen?
En die GOD(IN) in jezelf wakker te maken?

Dit is voor jou!

You get the power to fulfill any desire instantly when you let go of all your desires.

Wat anderen zeggen...

Full Potential Energy

DYI – TANTRIC

FULL POTENTIAL ENERGY

€333,-

 • Ademruimte Academy met Video/Audio en Werkboeken – 1 jaar lang toegang!
 • Wekelijkse ondersteuning via mail
 • Follow-up Call
 
 
 
 
 
 

KUNDALINI

FULL POTENTIAL ENERGY

€999,- 

of 3 x€333,- (wil je in schijven betalen, laat me dat dan even weten)

 • Ademruimte Academy met Video/Audio en Werkboeken – 1 jaar lang toegang!
 • Wekelijkse ondersteuning via mail
 • 5 coaching sessies live 1u met mij (Praktijk in Maldegem)
 • Follow-up Call
 • IN dit programma krijg je MIJ persoonlijk erbij!

KUNDALINI

FULL POTENTIAL ENERGY

€1500,- 

of 3 x€500,- (wil je in schijven betalen, laat me dat dan even weten)

 • Ademruimte Academy met Video/Audio en Werkboeken – 1 jaar lang toegang!
 • Wekelijkse ondersteuning via mail
 • 5 coaching sessies live 1,5u met mij (Praktijk in Maldegem)
 • Follow-up Call
 • IN dit programma krijg je MIJ persoonlijk erbij!

Hoe zou het voelen zelf volledige controle te hebben over jouw leven en potentieel.
Hoe zou het voor je zijn om (intieme) relaties (incl met jezelf) te kunnen aangaan zonder problemen? Hoe zou het zijn om iemand te hebben die jou te tools aanleert om dit te kunnen?

Hoeveel kracht he hierdoor krijgt? Hoeveel rust je dat zou brengen? Jou ideale relatie met jou ideale zelf of ideale partner daardoor gaat aantrekken?

Wat doet dat met jou? Kun je dat voelen? Ik ben er voor je, en samen bereiken we jouw doel...

FULL POTENTIAL ENERGY TRAJECT

Elke individuele sessie starten we met een kort gesprek. ik vind het belangrijk dat alles wat aanwezig is in jouw leven meegenomen wordt in de sessie. Daarna begeleid ik jou om te landen op de plek (dat kan via een visualisatie- of een bewegingsoefening) en afhankelijk van de sessie gaan we dan naar de mat of naar de tafel. 
Samen bepalen we de grenzen en ik respecteer die. Ik ga jou wel uitnodigen om die grenzen te onderzoeken en te verkennen.

In de sessies gaan we vertragen.

Dat is essentieel om te voelen en voelen is essentieel bij intimiteit.

Je kan kiezen uit ‘DIY – Ik doe het zelf’ traject, of een begeleid Kundalini traject.

Elk traject bestaat uit een online ADEMRUIMTE ACADEMY gedeelte met kennis en oefeningen en individueel en het kundalini traject is inclusief 5 live sessies met mij. De individuele sessies worden afgestemd op maat.

Het Kundalini traject start met een kennismakingsgesprek, gevolgd tot toegang tot de academy en 5 individuele sessies met mij. Deze zijn in te plannen op minimum 1,5 maand en max 4 maand.

Kennismakingsgesprek
Elk traject start eerst met een kennismakingsgesprek.

In dit gesprek toetsen we af wat jij juist verwacht, wat ik jou kan bieden en of er een match is. Dit gesprek gaat online door. Indien er een match is, stap je in het traject in. Dit traject loopt over een periode van maximum 3 à 4 maanden. Ik raad aan om niet meer ruimte te laten tussen de sessies, zodat de focus behouden blijft. Dit kennismakingsgesprek is gratis. Maak jouw afspraak rechtstreeks in mijn agenda:

Het begeleide Kundalini traject

Je kiest voor dit traject wanneer je voelt dat je een andere vorm van intimiteit wil beleven in je leven. We vertrekken van de eerste stappen in de wereld van vrouwelijke en mannelijke seksuele energie en we bouwen het heel rustig op.

Dit traject omvat vijf sessies vijf sessies van 1,5 uur sessies bestaan uit gesprek afgewisseld met oefeningen met kleren aan. In deze sessies zoomen we in op situaties, zodat je door middel van heel eenvoudige oefeningen helderheid krijgt over gedragspatronen en deze kan doorbreken.
De sessies starten en eindigen met een korte check-in en check-out. Kledij kan aanblijven indien gewenst, makkelijke kledij is het handigst. Het geslacht wordt in deze sessies niet aangeraakt.

Praktisch:

Prijs: €1500
Duur: 5 x 1,5 u verspreid over min 1,5 maand en max 4 maanden.
Locatie: Koningin Fabiolalaan 9 9990 Maldegem

Dit is voor jou als....

✔ Je wilt een buitengewone minnaar/minares worden

✔ Je wenst succesvoller te worden in het leven, in het zakendoen en in je relaties

✔ Je wenst je meer verbonden te voelen met je creatieve levensenergie en je volledig afgestemd te voelen op je levensmissie.

✔ Je manifesteert alles wat je wenst, inclusief veel geld, omdat je weet hoe je je seksuele orgastische energie kunt verfijnen en laten circuleren

✔ Je wenst een partner aan te trekken die jou kan ontmoeten in haar vrouwelijkheid, kwetsbaarheid, openheid & authenticiteit of een mannelijke partner is al zijn kracht zonder machogedrag

✔ Je wil meer aanwezigheid en capaciteit in je mannelijke/vrouwelijke kracht om vol vertrouwen je partner/toekomstige potentiële partner voluit te ontvangen

✔ Je wilt leren hoe je beter met jezelf en je partner kunt communiceren, zowel binnen als buiten de slaapkamer

✔ Je wenst oefeningen en vaardigheden te ontwikkelen voor het optimaliseren van energie en die te integreren in je zelfliefde en intieme relaties

Zodat jij weer kan ervaren hoe krachtig en pràchtig je bent en dit uitstraalt naar jouw hele omgeving toe.

En eerlijk, ja het zal inzet van je vragen, maar ik garandeer je dat het het waard is. En ik weet nu al dat het je zoveel meer zal brengen dan wat je nu vraagt. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn, als je de juiste handvaten leert en daarbij help ik je.  Als je nu beslist om de creator van jouw leven te worden, dan veranderd je leven voorgoed.

Ja, dit wil ja, natuurlijk wil je dat, anders had je niet tot hier gelezen...
Klik gewoon op bovenstaande knop en kies je traject.
Nee, ik ga het alleen doen, snap ik, kan ook natuurlijk!
Klik dan op bovenstaande knop

Mijn drijfveer

Ik ben een enthousiaste, vrolijke, zelfzekere 42-jarige mama van 2 dochters (°2008 en °2012) en partner van Marc.

Ik heb reeds de nodige uitdagingen in mijn leven ondergaan. Ik verloor mijn echtgenoot in 2011 aan de ziekte MS. Met een peuter van 3 op de arm moest ik wel doorgaan, maar na jaren van “over-leven” crashte ik zelf fysiek tot 2x toe. Een diagnose Fybromyalgie en CVS werd me gegeven, samen met een voorschrift en “je zal ermee moeten leren leven”. Ik weigerde mijn leven te làten leiden.

Ik leerde dat mijn lichaam veel te vertellen had…

Ik besloot opleidingen te gaan volgen als Systemisch coach, Rouw-en verliestherapeut, Naturopaat, Spagyriek, Traumawerker, energetisch therapeut, Chakrahealer etc… Als holistisch therapeut geloof ik dat ons lichaam de toegangspoort is naar onze emoties. Emoties die niet geuit worden, zetten zich vast in het lichaam, met klachten als nek en schouderlast over chronische ziektes en zelfs naar kanker als gevolg.
Is het zo simpel? Nee… maar ik ben graag jouw gids op jouw zoektocht naar troost en heling.

Wat mijn lichaam ook wist te vertellen is dat na jaren van allerhande blaasontstekingen, HPV virussen alom met kanker tot gevolg (zo ver is het gelukkig niet kunnen komen!) mijn lichaam eigenlijk heel druk bezig was met mij signalen geven van wat er aandacht vroeg van wat er mag geheeld worden...

Ik liet enkele jaren terug mijn baarmoeder verwijderen en eerlijk, als ik toen wist wat ik nu weet, had dat niet gehoeven...
In elk geval: Mijn intieme klachten (van kleinsaf aan) wilden me OOK IETS VERTELLEN natuurlijk.
Zo werd duidelijk dat ik als kind seksueel misbruikt ben geweest door meerdere mensen, zowel familie als geen familie.
Nu is dit (zo goed als) geheeld, maar dit bracht me dus tot dit stukje 'werk' hier... deze pagina waar jij nu bent terecht gekomen. Want ook jou probleem groot of klein, jouw issue, waardoor je hier bent, of het nu relationeel of fysiek is, wat dan ook, ook DAT heeft een oorzaak natuurlijk. En hiermee kan ik je dus verder helpen, omdat mijn proces doorleeft is, omdat ik klaar ben om na mijn eigen leven, ook dat van anderen te transformeren...
Weet dat ALLES er MAG ZIJN... geen taboe bij mij. ik ben open en sereen, voel je vooral heel erg WELKOM met al wat is.

liefs,

Delfine

Scroll naar boven