MY MANIFEST

Wel, het jouwe dan... JOUW MANIFESTATIE

Je hebt boeken verslonden, cursussen gevolgd, gemediteerd en misschien wel al coachtrajecten gevolgd.
Hieruit heb je ongetwijfeld veel waardevolle inzichten en transformatie doorgemaakt.

Toch heb je het gevoel dat er een sleutel mist in het echt krijgen wat je 'wil'.

Eens je door hebt wat energie is en hoe je ermee kan werken, wat zeg ik, spelen eigenlijk, dan krijg je werkelijks alles voor elkaar. Echt waar! Wanneer je de universele energie kunt aanboren, als jij dat wilt en die kunt kunt transformeren naar iets anders, overvloed, op welk vlak dan ook, dan is alles mogelijk!

Is het geld (want eerlijk, dat is toch het eerste waar je aan denkt bij overvloed 😉 ), of meer materiële zaken, een mooier huis, een mooiere wagen, een betere job,...
Of is het voor jou... meer liefde, een betere gezondheid, wat extra jaren misschien, betere relaties, andere zaken dan je nu hebt...?

Kunnen werken met energie geeft kracht (en macht, dat ook, maar ik hoop dan je hier dan integer mee omgaat, want, ... alles keert terug, dus be careful what you wish for...) Een voortdurend gevoel van overvloed ervaren, hoe zou dat voor je zijn?

De kennis en technieken waarin ik je meeneem in deze MY MANIFEST-training leggen een stevig fundament onder je energie, welbevinden en verdere persoonlijke groei.

Je ontwikkelt je hele identiteit op een volledig nieuwe manier.
Dus ben je klaar om jouw persoonlijke ontwikkeling die extra twinkel te geven?

Dan is dit voor jou!

You get the power to fulfill any desire instantly when you let go of all your desires.

Wat anderen zeggen...

MY MANIFEST

€333,-

  • Ademruimte Academy met Video/Audio en Werkboeken – 1 jaar lang toegang!
  • Wekelijkse ondersteuning via mail

 

Een voortdurend gevoel van overvloed ervaren, hoe zou dat voor je zijn?
Hoe zou het voor je zijn om alles wat je maar wenst te leren manifesteren? Hoe zou het zijn om iemand te hebben die jou de sleutels in handen geeft om dit nu écht te kunnen?

Wat doet dat met jou?

Kun je dat voelen?

Ik ben er voor je, en samen bereiken we jouw doel...

Dit is voor jou als....

✔ Je meer wil weten wat energie is en hoe het werkt

✔ Je wenst succesvoller te worden in het leven, in het zakendoen en in je relaties

✔ Je wenst je meer verbonden te voelen met jezelf en jou creatieve kracht en je volledig afgestemd te voelen op je levensmissie.

✔ Je manifesteert alles wat je wenst, inclusief veel geld, omdat je weet hoe je energie kunt verfijnen en laten circuleren

✔ Je wenst overvloed aan te trekken op alle vlakken in je leven.

✔ Je wil meer aanwezigheid en capaciteit in jezelf om vol vertrouwen en voluit te kunnen ontvangen wat je manifesteert.

✔ Je wenst oefeningen en vaardigheden te ontwikkelen voor het optimaliseren van energie en die te integreren in alle aspecten van je leven

Zodat jij weer kan ervaren hoe krachtig en pràchtig je bent en dit uitstraalt naar jouw hele omgeving toe.

En eerlijk, ja het zal inzet van je vragen, maar ik garandeer je dat het het waard is. En ik weet nu al dat het je zoveel meer zal brengen dan wat je nu vraagt. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn, als je de juiste handvaten leert en daarbij help ik je.  Als je nu beslist om de creator van jouw leven te worden, dan veranderd je leven voorgoed.

Nee, ik ga het alleen doen, snap ik, kan ook natuurlijk!
Klik dan op bovenstaande knop

Mijn drijfveer

Ik ben een enthousiaste, vrolijke, zelfzekere 42-jarige mama van 2 dochters (°2008 en °2012) en partner van Marc.

Ik heb reeds de nodige uitdagingen in mijn leven ondergaan. Ik verloor mijn echtgenoot in 2011 aan de ziekte MS. Met een peuter van 3 op de arm moest ik wel doorgaan, maar na jaren van “over-leven” crashte ik zelf fysiek tot 2x toe. Een diagnose Fybromyalgie en CVS werd me gegeven, samen met een voorschrift en “je zal ermee moeten leren leven”. Ik weigerde mijn leven te làten leiden.

Ik leerde dat mijn lichaam veel te vertellen had…

Ik besloot opleidingen te gaan volgen als Systemisch coach, Rouw-en verliestherapeut, Naturopaat, Spagyriek, Traumawerker, energetisch therapeut, Chakrahealer etc… Als holistisch therapeut geloof ik dat ons lichaam de toegangspoort is naar onze emoties. Emoties die niet geuit worden, zetten zich vast in het lichaam, met klachten als nek en schouderlast over chronische ziektes en zelfs naar kanker als gevolg.
Is het zo simpel? Nee… maar ik ben graag jouw gids op jouw zoektocht naar troost en heling.

Op mijn pad kwam ik heel veel tegen, veel verschillende mensen en veel verschillende trajecten, opleidingen en insteken. Ik ben iemand met heel ruime interesses, dus ik vooral veel geprobeerd.
Wat ik vooral leerde is: dat ik mezelf uit mijn ziekteproces gemanifesteerd heb!
Ik heb nog af en toe pijn, maar herken het direct en kan direct weer schakelen én de link leggen naar wat ik (onbewust) gemanifesteerd heb in mijn leven. Dat zorgt ervoor dat ik telkens weer kan bijsturen.

En dàt, dat wil ik jou ook leren!

Welkom!

liefs,

Delfine

Scroll naar boven