Full Potential Magic Groeitraject

Bots jij steeds weer op dezelfde uitdagingen?
Heb je al langere tijd emotionele en mentale belemmeringen op je levenspad?
In relatie met anderen (partner, kind, collega, werknemer, familie, vrienden, …) worden we getriggerd, gevoelige snaren worden geraakt, waarvan je niet goed weet hoe dat komt, of vanwaar dat komt, en nog minder wàt je ermee moet doen...

Heb je daar nu écht genoeg van, en wil je die -patronen die ontstaan zijn- doorbreken en wil je voortaan volledig in je kracht staan en
jouw volle potentieel gaan benutten, waarvan je voelt dat het in je brandt dat het je roept?

Dus: verlang je er naar om het roer om te gooien, en ga je voor diepgaande en blijvende veranderingen?

EN DURF JIJ NU VOLLEDIG JOUW PLEK TE GAAN INNEMEN?

Dan ben ik er voor jou!

Neem jij verantwoording voor je issues en dus ook voor jouw leven?
Ga je er 100% voor deze los te laten?
Wil je écht iets veranderen?

YESS !!

Jouw besluit betekent dat het nu de tijd is om deze stap te zetten, en af te rekenen met je blokkades, zodat je je weer vrij en opgeruimd kunt voelen, en vol enthousiasme verder kunt met je leven!

Jezelf kunnen zijn in een wereld die je voortdurend probeert te veranderen, is het moedigste wat je kan doen.

Welke blokkade zorgt ervoor dat jij niet of minder de beste versie van jezelf bent?

We kijken naar de verhouding tussen jij en je moeder, oma en overgrootoma, de verhouding tussen jou, je vader en overgrootvader en ook naar de verhouding tussen jou en je kinderen.

Hoe zou het voor je zijn om je leven te kunnen weer te volle te kunnen leven in plaats van 'geleefd te worden'? Hoe zou het voelen dat je bij piekeren, spanningen, oordelen, twijfels, … iemand te hebben die met je meedenkt en die dingen, die frustraties, ... kan helpen in perspectief plaatsen?

Hoeveel rust in je hoofd zou je dat geven? En het gevoel dat je het niet alleen hoeft te doen, wat doet dat met jou? Hoe zou het zijn als je meer ontspannen door het leven zou kunnen gaan en al je rollen makkelijker kan vervullen? Kun je dat voelen? Ik ben er voor je, en samen bereiken we jouw doel...

We hebben allemaal een moeder en een vader. Ook zij hebben een moeder en een vader en ook je oma en opa hebben elk een moeder en een vader. Zo was er dus een hele familielijn, een vrouwenlijn en een mannenlijn voordat jij werd geboren.

Je hoeft ze niet te kennen om inzicht te krijgen in wat zij in die lijn hebben doorgegeven. Het kan gaan om fijne en niet fijne dingen, waar je onbewust last van kunt hebben in het dagelijkse leven. Weet je dat het dragen van deze last je kan beperken in je talenten en kwaliteiten? In jouw Innerlijk leiderschap?

In dit coachtraject leer je systemisch te kijken naar jouw (verborgen) talenten en kwaliteiten. Deze liggen vaak verscholen onder traumatische situaties vanuit het verleden. Ook kan er sprake zijn van patronen of verstrikkingen binnen de familielijn.

Door het systeem compleet te maken (alles wat er vroeger niet mocht zijn) en in het licht te zetten, ontstaat er ruimte om talenten te versterken en de kwaliteit in jezelf naar boven te halen en een plek te geven.

Wat anderen zeggen...

FULL POTENTIAL MAGIC Groeitraject

In dit traject gaan we samen leren luisteren naar dat stemmetje dat jou diep vanbinnen roept dat het anders kan, dat het beter kan, dat het makkelijker kan en dat er zoveel meer in het leven is, dan wat je nu ziet.

Ik ga je weer leren verbinden met jezelf zodat je kan verbinden met de kracht die in jezelf zit, zodat het stiller wordt in hoofd, zodat je kan groeien, zodat je weer rust en kracht uit zal stralen.

Zodat jij weer die kracht kan ervaren waarvan je wéét dat die er zit, maar momenteel niet terugvindt. Zodat jij weer kan ervaren hoe krachtig en pràchtig je bent en dit uitstraalt naar jouw hele omgeving toe.

En eerlijk, ja het zal inzet van je vragen, maar ik garandeer je dat het het waard is. En ik weet nu al dat het je zoveel meer zal brengen dan wat je nu vraagt.

Maar wat ik je vooral wil meegeven: 

Als je gelooft dat het kan, dan kan het ook. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn, als je de juiste handvaten leert en daarbij help ik je. Je leert nieuwe keuzes maken, waardoor je anders in het leven gaat staan en waardoor je steeds makkelijker in je innerlijke kracht zult staan. Als je nu beslist om eigenaarschap voor je leven te nemen, dan veranderd je leven voorgoed.

Wil jij ook

Wat houdt dit groeitraject in?

OWN it, FEEL it, tot in elke cel van je lijf,
geloof je in je doel en dan bereik je het ook!

Laat je verleden niet langer je toekomst bepalen...

Wil jij niet langer je toekomst laten bepalen door je verleden?

Neem dan nu de bewuste keuze om deze switch te maken en FULL POTENTIAL MAGIC te gaan beleven!

Weer in verbinding met jezelf, met jouw diepste verlangens, RUST en BALANS en je leven VOLUIT LEVEN: het kan!

Wil je weten hoe? Boek dan nu je gratis gesprek

Wat is inbegrepen in dit traject?

1 op 1 sessies

Elke maand gedurende 6 maand een individuele sessie (1,5u) waarin we beweging brengen in jouw persoonlijke uitdagingen en patronen, we healings doen en dàt aanpakken waar jij op dat moment ondersteuning in kan gebruiken.

New Product Mockup Now Available Marketing Promotion Instagram Post

Online training

1 jaar toegang tot mijn online groeitraject
Een duidelijke en behapbare structuur
Afwisselend theorie en opdrachten, concreet toepasbaar zodat je werkelijk het verschil voelt in je dagelijkse leven
jouw persoonlijk groeiboek

Online sessies

Elke week een online sessies in een kleine groep via zoom waar je je vragen kan stellen en gecoacht wordt op waar jij op dat moment op vast loopt.

Community

Community met gelijkgestemden voor al je vragen en het delen van ervaringen, waar je elkaar kan ondersteunen en zelf ondersteuning kan vinden.

HEEL-JE-HART methodiek

Je blokkades doorbreken
Je Innerlijk kind helen
Je overtuigingen opruimen
Herprogrammeren
Jouw volle potentieel leven

Onbeperkt app of mailcontact

Je kan me rechtstreeks berichten over je proces. Heb je vragen, zit je ergens vast of zie je het even niet meer? Via deze weg kunnen we snel schakelen zodat je weer op weg kan.

Connect Day

Connect Day (zomer 2023)
Een live dag met gelijkgestemden, workshops, opstellingen, ... om samen nog meer te verbinden

Energetisch werk

Meditaties, visualisaties, energetische en gevoelsoefeningen om jouw proces te ondersteunen en verder te verdiepen

Tijdswinst

In dit traject leer ik je alle tips & trics die ik zelf geleerd heb in de voorbije 20 jaar, gebaseerd op mijn levenslessen en alle opleidingen die ik reeds volgde.
Dit geef ik kant en klaar aan jou door in een periode van 1 jaar.
Wat een tijdswinst voor jou!

Daarin zoomen we in op jouw uitdagingen, bekijken we jouw doel

en zoeken we een manier om daar naartoe te groeien.

Mijn drijfveer

Ik ben Delfine Decaesteker, mama van twee geweldige dochters Anouk en Fauve (°2008 en °2012), reeds 22 jaar plusmama in mijn hart, partner van Natuurcoach Koen.

Toen ik in 2011 op mijn 30e weduwe werd, schoof de wereld weg van onder mijn voeten. Ik kon mijn bed niet meer uitkomen, had gewoon geen kracht en geen moed meer. Ik werd niet alleen weduwe. Ik werd alleenstaande mama van mijn dochter, mijn pluskinderen verloor ik ook vanaf dat moment, ik werd slachtoffer van mijn eigen gedachten en overtuigingen, waar had ik dit aan verdiend? Dit vergde zijn tol en ik ontwikkelde een opeenstapeling van lichamelijke klachten waardoor ik in 2016 opnieuw letterlijk niet meer op kon staan.

Mijn dochter van toen 3 jaar nam me

letterlijk bij de hand en zei: “mama, je moét opstaan… IK ben er ook nog”! Dat was voor mij het keerpunt, dàt moment - ik krijg nog steeds kippevel bij het vertellen of neerschrijven hiervan – veranderde mijn leven.

Tijdens mijn persoonlijk groeitraject tijdens de jaren die volgden, werden mijn kinderen experten in het spiegelen van mijn blinde vlekken en pijnpunten. Ze pushten me als het waren om steeds meer naar mezelf te kijken en mijn hart te volgen, dat stemmetje, waarvan we zo flink geleerd hebben het te negeren omdat we flink moesten zijn, omdat we moesten luisteren, omdat we ons best moesten doen, thuis, op school, op het werk...

  • Hoe mooi is het als je hier kan leren anders naar kijken?
  • Hoe mooi is het als je daar zoveel kan door groeien?
  • Want zeg nu zelf, je wil toch ook het beste voor je kinderen, je gezin én jezelf?

Door met je eigen pijnstukken aan de slag te gaan, door jouw eigen innerlijke kind te geven wat het nodig heeft, heel je jezelf, je kinderen én je omgeving.

Want we zijn namelijk allemaal verbonden met elkaar!

Scroll naar boven