Hoe word je de beste versie van jezelf?

We hebben allemaal een moeder en een vader. Ook zij hebben een moeder en een vader en ook je oma en opa hebben elk een moeder en een vader. Zo was er dus een hele familielijn, een vrouwenlijn en een mannenlijn voordat jij werd geboren.

Je hoeft ze niet te kennen om inzicht te krijgen in wat zij in die lijn hebben doorgegeven. Het kan gaan om fijne en niet fijne dingen, waar je onbewust last van kunt hebben in het dagelijkse leven. Weet je dat het dragen van deze last je kan beperken in je talenten en kwaliteiten? In jouw Innerlijk leiderschap?

In mijn training leer je systemisch te kijken naar jouw (verborgen) talenten en kwaliteiten. Deze liggen vaak verscholen onder traumatische situaties vanuit het verleden. Ook kan er sprake zijn van patronen of verstrikkingen binnen de familielijn.

Welke blokkade zorgt ervoor dat je niet of minder de beste versie van zichzelf is?

We kijken naar de verhouding tussen jij en je moeder, oma en overgrootoma, de verhouding tussen jou, je vader en overgrootvader en ook naar de verhouding tussen jou en je kinderen.

In de training gaat het ook over hoe je in het nu aanwezig bent en welk stukje van jou nog in het verleden leeft. Hoe werkt je innerlijke kompas en zijn er nog onverwerkte situaties die invloed hebben op jouw innerlijk leiderschap?

Een interessante, complete training waarbij je met eigen inzet jouw volle potentieel, jouw innerlijk leiderschap èn het effect van systemisch werk én de wet van de aantrekking als aanvulling op al bestaande methodes die je kent kunt ervaren en leren toepassen op je eigen leven. Door systemisch te leren kijken en te oefenen in de training en in de wekelijkse masterclasses ondervind je hoe deze manier van werken voor jou toepasbaar is.

Een opstelling kan laten zien wat de blokkade in het moment is. Door het systeem compleet te maken (alles wat er vroeger niet mocht zijn) en in het licht te zetten, ontstaat er ruimte om talenten te versterken en de kwaliteit in jezelf naar boven te halen en een plek te geven. Als je in de loop van je proces tijdens de training hulp nodig hebt is er onbeperkt whatsapp en mailcontact. We organiseren een Connectday zomer 2023 om nog meer te verbinden, ook dan zullen we opstellingen integreren en helen wat nog mag geheeld worden.

Full Potential MASTERY
nú voor € 999

Wat krijg je?

Elke week geef ik een live Masterclass of Q&A waarin je al jouw vragen, kunt stellen.

We gaan 4 maanden vanuit inuitïtie en flow aan de slag met video’s en opdrachten over de volgende onderwerpen:

Wil je hier NU uit komen?

Word weer baas over je eigen leven!

Scroll naar boven