My Manifest

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 111,00

Wel, het jouwe dan… JOUW MANIFESTATIE

Je hebt boeken verslonden, cursussen gevolgd, gemediteerd en misschien wel al coachtrajecten gevolgd.
Hieruit heb je ongetwijfeld veel waardevolle inzichten en transformatie doorgemaakt.

Toch heb je het gevoel dat er een sleutel mist in het echt krijgen wat je ‘wil’.

Eens je door hebt wat energie is en hoe je ermee kan werken, wat zeg ik, spelen eigenlijk, dan krijg je werkelijks alles voor elkaar. Echt waar! Wanneer je de universele energie kunt aanboren, als jij dat wilt en die kunt kunt transformeren naar iets anders, overvloed, op welk vlak dan ook, dan is alles mogelijk!

Is het geld (want eerlijk, dat is toch het eerste waar je aan denkt bij overvloed 😉 ), of meer materiële zaken, een mooier huis, een mooiere wagen, een betere job,…
Of is het voor jou… meer liefde, een betere gezondheid, wat extra jaren misschien, betere relaties, andere zaken dan je nu hebt…?

Kunnen werken met energie geeft kracht (en macht, dat ook, maar ik hoop dan je hier dan integer mee omgaat, want, … alles keert terug, dus be careful what you wish for…) Een voortdurend gevoel van overvloed ervaren, hoe zou dat voor je zijn?

De kennis en technieken waarin ik je meeneem in deze MY MANIFEST-training leggen een stevig fundament onder je energie, welbevinden en verdere persoonlijke groei.

Je ontwikkelt je hele identiteit op een volledig nieuwe manier.
Dus ben je klaar om jouw persoonlijke ontwikkeling die extra twinkel te geven?

WELKOM!

Scroll naar boven