innerlijk leiderschap

Smaakt dit naar méér?

Wil je alles te weten komen over: De noden van jouw innerlijk kind Hoe je je innerlijke kindje kan helen Impact van prikkels en je grenzen (leren) aangeven Over de overlevingsmechanismes Over de verschillende maskerstructuren en hun gevolgen Over je zelfhelend vermogen activatie Over de wetmatigheden van systemisch werk Over de geheime sleutels van de …

Smaakt dit naar méér? Lees verder »

Les 3: Mijn persoonlijke kracht

Vind je IKIGAI Wat is je Ikigai? Waar kom jij ‘s ochtends je bed voor uit, wat is jouw passie, jouw ikigai? Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de geheimen voor een lang, tevreden en gezond leven, zoals de inwoners van Okinawa het leiden. Op dit …

Les 3: Mijn persoonlijke kracht Lees verder »

Les 2: Return to wholeness

Uitnodiging: Stap uit je comfortzone! Je comfortzone is hoe je leven er nu uit ziet, waar je je comfortabel in voelt. Je kunt je binnen je comfortzone ontspannen. Je hoeft hier niets van jezelf. Geen moeilijke beslissingen te nemen, geen stappen te zetten naar groei en ontwikkeling.Als je weinig nieuwe stappen durft te zetten in …

Les 2: Return to wholeness Lees verder »

Les 1: Op naar meer veerkracht

HOE WORD IK LICHAMELIJK GEZOND? Heb jij ook last van een kwaal die maar niet weg lijkt te gaan? Je hebt al van alles geprobeerd. En steeds als de kwaal even naar de achtergrond verdwijnt, duikt hij even later plotseling weer op. De afgelopen jaren heb ik ingezien dat gezondheidskwalen ontstaan met een specifieke reden …

Les 1: Op naar meer veerkracht Lees verder »

Les 3: Geloof in jezelf

Leer je EGO voor jou te laten werken Ken jij dat: heb je een goed idee, komt je onzekerheid naar boven, je twijfel, het eeuwige stemmetje dat je dat toch niet kan, dan komen er gevoelens van angst naar boven en….voilá. Weg idee! Of je hebt een goed plan om bepaalde aspecten in je leven …

Les 3: Geloof in jezelf Lees verder »

Les 2: Zelfsabotage

Veel mensen zitten vast in bepaalde patronen en kunnen daar niet meer uit komen. Dat komt door de identificatie daarmee. In het verleden zijn er een aantal overlevingsmechanismen in gang gezet en deze zijn onbewust uitgegroeid tot sterke gewoontepatronen en ikken in je hoofd (die we allemaal hebben). Maar deze ikken ondersteunen je na al …

Les 2: Zelfsabotage Lees verder »

Les 1: Op naar meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen = jezelf vertrouwen De eerste stap naar het vertrouwen in jezelf, is jezelf kennen. Want hoe kan je weten of je jezelf kan vertrouwen als je niet weet ‘waarop’ je vertrouwt?  We gaan kijken wat jouw eigenschappen zijn, jouw kernkwaliteiten, jouw competenties, jouw normen en waarden. Maar ook: wat zijn je valkuilen? En waar …

Les 1: Op naar meer zelfvertrouwen Lees verder »

Les 3: Veiligheid

Veiligheid Veiligheid is een heel breed thema. Je thuis dient veilig te zijn, dat is een basisbehoefte. Vaak werd aan deze basisbehoefte als baby, als kind, niet voldaan op de een of andere manier. Ik kan/wil vb enkel slapen met de deur dicht, raam dicht, gordijn dicht en o wee als er nog een spleetje …

Les 3: Veiligheid Lees verder »

Les 3: Emotie of gevoel?

Koken van woede, een buik vol vlinders, een brandend verlangen of overstromen van geluk: in 2014 onderzocht een groep van Finse onderzoekers waar emoties in het lichaam gevoeld worden. Bij 700 vrijwilligers uit Filnland, Zweden en Taiwan werd gevraagd waar ze 14 verschillende emoties voelden in hun lichaam zoals afschuw, liefde, trots of woede. Vervolgens …

Les 3: Emotie of gevoel? Lees verder »

Les 2: Loslaten is gemakkelijk

Loslaten is gemakkelijk! Met stip op 1 HET belangrijkste in loslaten is beseffen dat het makkelijk is… Als je ervan uitgaat dat loslaten makkelijk is, dan wordt het ook makkelijker. Als je ervan uitgaat da loslaten moeilijk is, dan wordt het ook moeilijk… Eens we beseffen dat loslaten simpelweg een keuze is, dan wordt alles …

Les 2: Loslaten is gemakkelijk Lees verder »

Scroll naar top